Целите на раздела - Правила

Go down

Целите на раздела - Правила

Писане  Girl's Sin on Сря Фев 24, 2010 8:28 pm

Основни правила

Като за начало искам да изясним нещо, за да не стават спорове и да има неразбрали. (за несъгласните - out)
Вие не можете да:
~ сте някой от сериала Supernatural
~ използвате фамилията Уинчесър
~ сте роднина, на някой герой от Supernatural
~ сте нещо различно от човешко същество - ловец (т.е. не може да сте ангел, демон, дух, вещица...и т.н., все пак не искате да бъдете убити на втория ден след регистрацията ви, нали? =) )
~ изглеждате като някой от двамата братя Уинчестър ( Дженсън Екълс, Джаред Падалеки)
~ моля да няма много прокълнати, които пият демонска кръв или разни такива (т.е. като Сам в сериала;пие демонска кръв, за да става по силен;с две думи - Не можете да имате някакви свъхсили)*
~ да се делите на черни, бели, червени, българи, турци, американци или там на каквото и да е било


Можете:
~ да си направите герой
~ свободно да си изберете име,дата на раждане, как да изглеждате и т.н.
~ да участвате свободно в роулплея


~ моля преди да изберете как да изглежда героя ви, погледнете дали някой не си е избрал същия актьор преди вас, за да не стават спорове.Ако нещо такова се случи ще се наложи и двамата да си избират нов актьор
~ пишете грамотно, на КИРИЛИЦА, с нормален шрифт и не много ярки цветове.(не използвайте черен, оранджев, жълт, цианов, син, тъмно син, индигов, виолетов)
Може да използвате бял, червен, тъмно червен, кафяв, зелен, маслинов.ВНИМАНИЕ!!!!!!
Ако не ви одобрим героя, значи сме преценили, че трябва да го редактирате, защото има нещо неподходящо или недопълнено и каквото и да е било. Ние ще Ви кажем какво трябва да оправите. Не се страскайте ако не сте одобрени, целта е героите на всички да са добре направени, защото те са ваш профил на героя.


*Може да има някой друг изключение, но това решение ще бъде взето от администраторите или въобще няма да се осъществи
avatar
Girl's Sin
Admin

Брой мнения : 141
Join date : 10.02.2010

http://www.vikito232.deviantart.com

Върнете се в началото Go down

Re: Целите на раздела - Правила

Писане  Girl's Sin on Сря Фев 24, 2010 9:08 pm

ПРАВИЛА ЗА РОУЛПЛЕЯ

И така. След дълго и мъчително разискване с другата админка стигнахме до решението Роулплея да е под формата на книга.Или по точно няколко книги.
Това да не ви плаши, не е сложно. След като започнем книгата, тя ще бъде разделяна на глави. Всички си пише според дадената глава. Гледайте да създавате диалози, продължения, пишете от своята гледна точка в 1л ед.ч.
Може, казвам, че МОЖЕ да пишете от името на някой герой от сериала. За това преди да почнете да пишете каквото и да де било си пишете името.
Целта е да бъде като книга, но всеки да пише от свое име и от своя гледна точка, като споделя мислите си.
Тъй като не може ВСИЧКИ да са на едно място, ВСЕКИ може да добавя, нова глава наприме "глава 18 -Заглавие".
Но излезете ли от една глава, не може после пак да се появите в нея. Трябва историите да последват хронологично.Не да сте на 3 места едно временно.
За да стане по ясно добавям, че НЕ ТРЯБВА всеки да прави нова глава и НЕ ТРЯБВА всички да се познавате.
Т.Е. ако ще се познавате трябва да се запознаете или някой да ви запонае.Е може да напишете, ако сте нови че познавате един двама, ама не всички.

Незнам как да ви го обясня по-добре за неразбрали питайте, но нека ви дам пример.(всичко което ще напиша, като пример, не е задължително да съществува във форума!)

Например:
1 КНИГА-(заглавие)
-1 глава-(заглавие)Началото на края-пишете вътре, там за каквото се разказва. Например спасявате някой от шайка луднали демони, познавате се, срещате някой си. Той ви казва еди какво си.
Всеки може да остави поста си с отворен край и следващия да продължи както иска.(щом сте в тази глава, не е задължително всички да сте заедно.Може някой да са заедно, след това да отидат в на някой къщата и вие да сте там, като си разказвате какво се правили по същото време с някой си-например сте се подсигурявали със сол)

2глава-заглавие
АКо не ви харесва или просто сте например на друго място успоредно с тези от 1 глава, си правите нова и там пишете.Но не само вие, трябва да има повечко хора.

И ако искате може да има винаги 2 или 3 глави които да вървят успоредно, но в различни краища на света.
След това една глава ще е около 4-5 че и по малко страници, защото действията ще се развият и няма 1 година да пишем, как адът е дошъл на земята.(*например), ще има как се справяме и т.н.
След като дадена глава се затвори и минем на следващата, ще има резюме и всеки нов ще го прочита за да е наясно.
Естествено вие можете да се включите във всеки един момент в книгата, но не може да пишете в главите които вървят успоредно.Т.Е. все едно в едната да са в хонг-конг, в другата на северния полюс и вие да пишете и в двете-това не е възможно.

Това, че пишете в различни глави не значи, че не може в по следващата да се срещтнете.

~не пишете на латиница
~избягвайте правописните грешки
~може да пишете свои мисли, да оставяте отворен край и т.н.
~да знаете, че може например вие да не искате да пишете в дадена глава, защото не ви се занимава, ноако предварително се знае с кого ще бъдете, те да ви включват, във своите постове и диалози(т.е. героя ви си е там и те го включват в играта, просто вие щом не пишете не изразявате своето мнение и оставяте съдбата на героя ви във ръцете на другите;не поемате развоя в своя полза)
~ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пишете преди да сте пуснали своя пост името си(поне това на героя ви), за да не става объркване;веднъж пишете от свое име веднъж от името на Дийн, ама никой не разбира.
Незнам дали сте разбрали.Бях възможно най-изчерпателна. АКо имате въпроси питайте мен или другата админка.

avatar
Girl's Sin
Admin

Брой мнения : 141
Join date : 10.02.2010

http://www.vikito232.deviantart.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите